marți, 7 ianuarie 2020

Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie din noaptea „Naşterii Domnului” în satul Valea Mare, r-nul Ungheni


În această noapte binecuvântată de Dumnezeu când întreaga făptură prăznuiește Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, cu binecuvântarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Preotul Vadim Corostinschi Secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, dar și paroh al bisericii „Acoperemântul Maicii Domnului” a slujit Sfânta Liturghie în biserica sus numită.


Vestea Nașterii Domnului a unit oamenii de a se întâlni la Sfânta Liturghie care a început la miezul nopții venind să participe la rugăciune și să se împărtășească de marea Sărbătoare.


Preotul paroh a dat citire mesajului de felicitare a Chiriarhului prin Cuvântul Pastoral, îndemnând-ui sa fie mai aproape unul de celălalt și să fim mai buni, în special la marele sărbători.

La final au colindat cete de colindători, care pentru frumosul mesaj al nașterii, dar și a bucuriei, ei au fost remunerați pentru frumosul împărtășit cu cadouri din partea comunității.

Chiar dacă e primul an al slujirii de acest mare praznic, totuși oamenii au fost receptivi și au participat la Sfânta Liturghie.






















Un comentariu: