joi, 14 iunie 2018

Participați la ridicarea bisericii din Valea Mare


Invităm toți creștinii de bună credință de a susține proiectul ridicării unui edificiu sfânt și anume biserica „Acoperemântul Maicii Domnului” din s. Valea Mare, r-nul Ungheni.

Biserica în comunitate este ca o lumânare care arde păcatele, luminează calea, și este locul săvârșirii unirii omului cu Dumnezeu prin Sfânta Liturghie, de aceea fiecare comunitate care are biserică și în care se săvârșesc Sfintele Liturghii au o binecuvântare deosebită prin care oamenii primesc binecuvântarea lui Dumnezeu.

Biserica este edificiul prin care unește oamenii duminică de duminică pentru a comunica cu Hristos, dar și cu ceilalți creștini ce îi unește Întru Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică.


Biserica este epicentrul de dezvoltare duhovnicesc, dar și moral. Este scânteia ce poate aprinde credința, dragostea, dar și faptele bune în fiecare dintre noi și prin aceasta să ne desăvârșim pe noi înșine și unul pe altul ca într-un gând să mărturisim pe Hristos adevăratul Dumnezeul nostru.

Complexul de edificii care vor fi ridicate cu binecuvântarea lui Dumnezeu, dar la stăruința fiecăruia dintre noi, va înteți activitatea bisericii:
1.      Persoanele social vulnerabile – prin mese calde de zi;
2.      Activități cu copii – lecții duminicale, activități după ore cu copiii din familii social vulnerabile;
3.      Activități cu tinerii – tabere de zi, seminare, pelerinaje;
4.      Studiu Biblic – lecții cu toate vârstele pe teme ce vor aduce mesajul evanghelic mai aproape de fiecare dintre noi.

Biserica în comunitate în permanență a jucat un rol de dezvoltare a persoanei la toate nivelurile sociale și a încercat să dea răspuns tuturor provocărilor vremii.

Cei care doresc s-ă ajute la construcția bisericii, o pot face direct la biserica noastră:

Republica Moldova,
r-nul Ungheni,
s. Valea Mare,
Biserica Acoperemântul Maicii Domnului

sau prin Rechizitele bancare:
Comunitatea Religioasă Parohia cu Hramul
Acoperemântul Maicii Domnului 
Cod fiscal: 1013620005439
Cod bancar: MOLDMD2x346
Cont client: 2251446207 (MDL)

SAU ALTE CONTURI PE LINK

Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu